BørneIntra v2.19.1

Personale info: Mælkebøtten
Anette Gunnersen
Anette Gunnersen

Pædagog

Anika Jensen
Anika Jensen

Dagplejer

Jeg er årgang 1972. Jeg har været dagplejer siden 2001 og er tilknyttet dagplejen øst. Jeg bor i et dejligt hus sammen med min mand, Benny og vores 2 drenge Mads og Markus. Desuden har vi en lille sød kanin, som hedder Fie. Jeg er en smilende og glad pige, som elsker mit arbejde som dagplejer. Det er vigtigt for mig, at børnene er glade og trygge hos mig. Jeg lægger stor vægt på rolige og harmoniske forhold, hvor jeg prøver at imødekomme hvert enkelt barns behov. Vi giver hinanden en masse knus og kram hver dag. Hverdagen går med leg ude og inde, hyggestunder med ro og nærhed og gåture i naturen. Sang og motorik fylder også en del i vores hverdag. Jeg glæder mig til at se jer i min dagpleje.

Betina Bjærge
Betina Bjærge

Pædagog

Jeg hedder Betina og er pædagog i mælkebøtten Jeg har været ansat i mælkebøtten siden 2004 - 37 timer ugentligt. I øjeblikket læser jeg også diplomuddannelse I ledelse. Desuden er jeg TR i mælkebøtten samt FTR for BUPL i dagtilbud, hvilket betyder jeg er frikøbt 26 timer ugentligt til denne funktion. Jeg er mor til tre børn - en dreng og to piger. Jeg er meget glad for hver dag at være sammen med de dejlige børn både på stuen men også i hele institutionen - jeg brænder for relationer og sprogarbejde.

Betina Evy Rasmussen
Betina Evy Rasmussen

Dagplejer

Mit navn er Betina kaldet Tina. Jeg er fra 1966, gift med Tom og sammen har vi tre dejlige børn, som alle bor i København. Jeg har været dagplejer siden 1999 og elsker at arbejde med børns udvikling. Jeg bor på en rolig vej i et hus med en stor dejlig lukket have og er tilknyttet børnehaven Mælkebøtten på Ringvejen i Nakskov. Min største opgave er at give jeres børn tryghed og omsorg samt få et godt samarbejde med jer forældre. Derudover arbejder vi bl.a efter de Pædagogiske læreplaner som har fokus på: Kultur og kulturelle udtryksformer, Natur og Naturfænomener, Sociale kompetencer, Krop og bevægelse, Personlig kompetencer og Sprog. Alt dette foregår gennem børnenes leg på deres præmisser. Vi bruger hele huset til at lege i og er meget ude, så vi kan bruge alt vores energi. Jeg glæder mig til at byde jer velkommen i min dagpleje.

Britt Pia Hansen
Britt Pia Hansen

Pædagog

Camilla Baad Andersen
Camilla Baad Andersen

Pædagog

Cecilie Vedel Kok
Cecilie Vedel Kok

Pædagog

Dorthe Brit Hansen
Dorthe Brit Hansen

Pædagog

Emma Ottosen
Emma Ottosen

Pædagogstuederende

Eva Karina Christensen
Eva Karina Christensen

Tilsynspædagog

Gy Petersen
Gy Petersen

Pædagogmedhjælper

Heidi Dam Johannessen
Heidi Dam Johannessen

Pædagog

Jeg hedder Heidi, jeg er pædagog på Larvestuen. Jeg blev uddannet pædagog fra Nyk. F. i feb. 2008 og har siden sep. 2008 været ansat i Mælkebøtten. Jeg har fra 1997 - 2004 arbejdet som pæd.medhj. i SFO'er, børnehaver og vuggestuer i København og Nakskov. Jeg er født og opvokset i Nakskov, og vendte efter en 10 års periode i København, tilbage til Nakskov i 2002. Jeg er gift med Søren og vi har 2 voksne drenge. Jeg holder meget af mit arbejde med jeres dejlige unger. Det er børn i daginstitutionsalderen, jeg synes giver rigtig mange daglige glæder og udfordringer, og jeg håber på at kunne give jeres børn gode oplevelser de kan tage med sig og "putte i rygsækken". Jeg er Superbruger i BørneIntra, Medarbejderrep. i område Nakskovs forældrebestyrelse og AMR i Mælkebøtten.

Heidi Poulsen
Heidi Poulsen

Dagplejer

Helle Jørgensen
Helle Jørgensen

Servicemedarbejder

Henriette Deebmann
Henriette Deebmann

Praktiskmedhjælper

Inge Ruth Hansen
Inge Ruth Hansen

Tilsynspædagog

Janni Siedentopf
Janni Siedentopf

Pædagog

Kamilla Malou Ottosen
Kamilla Malou Ottosen

Pædagog

Karina Sloht Nielsen
Karina Sloht Nielsen

Pædagogmedhjælper

Lene Rasmussen
Lene Rasmussen

Dagplejer

Jeg hedder Lene og er årgang 1963, jeg er gift med Tonny og vi har 2 voksne drenge, Martin og Morten. Jeg har været ansat som dagplejer siden 1990. Det vigtigste i vores hverdag er tryghed og omsorg. Dagen går med leg - ude som inde. f.eks. gåture, leg i haven, se på naturens dyr, synge og danse, motorik og leg på gulvet. Glæder mig til at byde jer og jeres børn velkommen i min dagpleje.

Liane Brahe Andersen
Liane Brahe Andersen

Dagplejer

Jeg hedder Liane, er 41 år gammel og er gift med Morten på 15. år med hvem jeg har 4 piger, Nadja og Cecilie på 13 år, Matilde på 11 år og lille Laura på 2 år. Jeg har været dagplejer siden august 2006 og i de 10 år har jeg udviklet mig til den dagplejer jeg er i dag. Jeg prioriterer at gå i haven/naturen hver dag, da jeg synes det er fantastisk med højt til loftet. Det mindsker konflikter imellem børnene, og så er der så mange fantastiske ting vi kan snakke om. Vi har bl.a. også alle vores dyr, kaninen Alfred, hunden Boss (som jo selvfølgelig ikke er sammen med børnene) marsvinene Pjuske og Lilly og vores 6 høns, der går under fælles navnet "pigerne". Vi giver dem mad, samler æg og lærer hvordan man omgås dyrene. Jeg synes også det er vigtigt at støtte børnene i nye venskaber og skabe gode sociale relationer samt lære, hvordan man omgås hinanden og bl.a. hvordan man løser konflikter m.v. på den bedst mulige måde. Jeg er som person meget nærværende og engagerer mig meget i mit arbejde. Og mit succeskriterie er glade børn og tilfredse forældre 😄 Jeg vil glæde mig meget til at få netop jeres barn i dagpleje og glæder mig til at lære både barnet og jer at kende.

Lina Schwartz Larsen
Lina Schwartz Larsen

Pædagog

Liselotte Madsen
Liselotte Madsen

Pædagogmedhjælper

Lone Rigmor Czernek
Lone Rigmor Czernek

Dagplejer

Jeg er fra 1978 og bor i det lille grønne hus på Roarsvej i den Østlige del af Nakskov. Jeg bor sammen med min mand Kim og vores stille og børnevenlige kat Vamse. • Jeg er uddannet pædagog med bachelorgrad ved UCSJ i 2005 og har arbejdet inden for specialområdet med skadede børn og unge. • I 2010 tog jeg et bevidst valg , om at gøre tidlig indsats og være medvirkende til at give børn inde for normal området en rigtig god start. • I April 2010 begyndte jeg mit arbejde som dagplejer i Dagplejen Nakskov. Jeg er tilknyttet børnehaven Mælkebøtten. • Hverdagen hos mig består af leg og fysisk udfoldelse såvel ude som inde. • Kreativitet på alle måder er en vigtig del af barnets udvikling, dette vægter jeg højt både i det daglige og ved højtider. • Jeg støtter op om barnet, i sin sociale udvikling i form af samvær med de andre dagplejere og deres børn såvel ved besøg, samvær i børnehaven, gymnastik og leg i naturen. • Alt dette gøres med afsæt i de pædagogiske læreplaner, hvor der lægges vægt på det enkelte barns behov og kunnen. • Min fornemmeste opgave er at give børnene tryghed og omsorg, i mens mor og far er på arbejde. • Jeg ser frem til at møde jer og jeres barn.

Marianne Hansen
Marianne Hansen

Afdelingsleder

Leder af Mælkebøtten siden 14.10.2019

Marianne Pedersen
Marianne Pedersen

Pædagog

Mette Korfitz Christiansen
Mette Korfitz Christiansen

Dagplejer

Jeg hedder Mette og er født 1978. Jeg har været dagplejer siden 2007 i Nakskov øst. Jeg har 2 børn, Cecilie fra 2003 og Lucas fra 2006, jeg er gift med deres far, Karsten. Vi bor i et dejligt hus, med masser af plads og en god lukket have. Vores hus er røgfrit. Jeg lægger vægt på at give børnene en tryg og omsorgsfuld hverdag. Børnene og jeg vil opholde os meget i haven, hvor vi leger og hygger os. Det er en god måde at udvikle sig motorisk på. Jeg gør meget ud af at lære børnene at være sociale og hjælpe hinanden, samtidigt med omsorgen for hinanden er en vigtig del af hverdagen. Jeg gør meget for at udvikle børnenes sprog ved at læse og synge hver dag. Der er også plads til spontanitet i vores dagligdag og godt humør er særlig vigtig her hos os.

Mette McCombie
Mette McCombie

Områdeleder

Nanna Zølner Rysse
Nanna Zølner Rysse

Pædagog

Natalie Mathilde Pedersen
Natalie Mathilde Pedersen

Dagplejer

Jeg hedder Natalie og er uddannet pædagogisk assistent. I oktober 2013 gik drømmen om at blive dagplejer i opfyldelse. Jeg er kærester med Anders, sammen har vi to børn, Merle fra 2012 og Mason fra 2015 Vi bor i et dejligt hus, med god plads til udfoldelse. Huset er 100% røgfrit og ligger på en blind vej. Jeg er en livsglad, rummelig og en meget omsorgsfuld person, der elsker jobbet som dagplejer. I min dagpleje, elsker vi at være ude, der er god mulighed for at barnet får brugt fantasien, motorikken, og sanserne. Vi bruger ofte Lienlund og Inderfjorden i vores hverdag. Vi er også kreative. Børnene deltager i dagligdagens gøremål, såsom at dækkebord, smører mad osv. Det er vigtigt for mig, at hvert barn føler sig velkommen hverdag. Jeg glæder mig til at byde jer velkommen i mit hjem, fyldt med succes oplevelser, masser af hygge, forudsigelighed og trygge rammer.

Pernille Ewers Nielsen
Pernille Ewers Nielsen

Vikar

Pædagog studerende
Pædagog studerende

Pædagog studerende

Sussi Alsted Lorentzen
Sussi Alsted Lorentzen

Pædagog

Jeg har være ansat i Mælkebøtten siden juli 1984. Fra 1/4 2014, er jeg flyttet til Troldestuen, som er en vuggegruppe, hvor jeg arbejder i et godt team, sammen med Karina Nielsen. Jeg arbejder bevidst med, at tage udgangspunkt i det enkelte barn, hvad enten det handler om omsorg, stimulering, relation børnene imellem. Jeg skaber strukturede rammer for børnenes udfoldelse, udvikling og læring. Jeg ligger stor vægt på børnenes trivsel, om de er glade og trygge i hverdagen. Jeg arbejder på at gøre børnene selvhjulpne, men bevidst om deres ressourcer. Pædagogikken skinner også igennem indretningen på stuen, hvor der er små læringsrum i rummet. Jeg er engageret , nærværende, og anerkende i min kontakt med børnene, arbejder bevidst efter de 8 samspilstemaer. Går foran, og inspirer, og guider børnene til nye udfordringer. Jeg prioterer et tæt forældresamarbejde, ved åben og ærlig kommunikation.

Tinna Natascha Holse
Tinna Natascha Holse

Pædagogmedhjælper

Trine Bælum Brandt
Trine Bælum Brandt

Pædagog

Trine Spuur Olsen
Trine Spuur Olsen

Pædagog

Ulla Kepp
Ulla Kepp

Pædagogmedhjælper