BørneIntra v2.19.1

Søllested Landsbyordning

Birkevej 1A4920 Søllested

Tlf.: 54 94 22 23

Personale info: Søllested Landsbyordning
Bettina Rasmussen
Bettina Rasmussen

Pædagog

Birthe Lisbeth Petersen
Birthe Lisbeth Petersen

Dagplejer

Søllested - Jeg hedder Birthe, er fra 1954, jeg har været dagplejer siden 1990. Har 3 børn og 6 børnebørn. Jeg bor i udkanten af byen, har ingen dyr..Mit hjem er røgfrit Jeg elsker mit arbejde med børnene, at se dem udvikle sig, give dem omsorg, tryghed og tid til at fordybe sig.

Cecilie Fog Løvenskjold Larsen
Cecilie Fog Løvenskjold Larsen

Dagplejer

Jeg bor lidt uden for Søllested på et nedlagt landbrug, sammen med min mand og vores to drenge. Derudover har vi en hund 'Bjørn', 3 dådyr og to geder. Mit hjem er et ikke-ryger hjem og har ingen gulvtæpper. Jeg er uddannet pædagog og går meget op i at, børnene får tryghed, omsorg og nærvær i dagligdagen. Desuden lægger jeg vægt på, udelivet, motorisk udvikling, kreativitet samt sund og varieret kost.

Dorthe Githa Friis Schmidt
Dorthe Githa Friis Schmidt

Pædagogmedhjælper

Dorthe Larsen
Dorthe Larsen

Dagplejer

Søllested - Jeg hedder Dorthe Larsen og er født i 1963. Er gift med Carsten og vi har 3 drenge Søren , Jacob og Mads. Jeg blev ansat som dagplejer i 1994. Jeg kan lide og se børnene udvikle sig og være med til at styrke dem og det de har svært ved. Give dem kærlig og omsorg men også grænser. Opleve deres forskelligheder, lære dem at accepterer hinandens forskelligheder. Anerkende og opmuntre, lære dem til at blive selvstændig og selvhjulpne. Vi er meget ude i naturen og bruger vores fantasi. Vi synger, læser, tegner og maler osv.

Eva Karina Christensen
Eva Karina Christensen

Tilsynspædagog

Hanne Pia Hansen
Hanne Pia Hansen

Dagplejer

Søllested/Halsted - Jeg hedder Hanne, født i 1963 og har været dagplejer siden 2000. Jeg bor på en landejendom nær Halsted sammen med min mand Per, vores 2 børn er flyttet hjemmefra. I min dagpleje lægger jeg vægt på udelivet året rundt, naturoplevelser, motorik, kreativitet og sund kost.

Heidi Vilebæk Clausen
Heidi Vilebæk Clausen

Dagplejer

Søllested - Jeg hedder Heidi, jeg er fra 1973. Jeg er gift med Jan, sammen har vi Kristine (1999) og Julie (2000). Jeg bor i Søllested by i et dejligt hus med lukket have. Jeg har været ansat som dagplejer siden 2007. Vi har kat og akvariefisk. I min dagpleje ligger jeg vægt på,at børnene får tryghed, omsorg og nærvær.

Helle Merethe Melgaa Madsen
Helle Merethe Melgaa Madsen

Dagplejer

Søllested/Gurreby - Jeg hedder Helle, og er født i 1961. Jeg har været dagplejer siden 1993. Jeg bor på en landejendom lidt uden for Søllested med min mand Carsten. Vores 2 voksne børn er flyttet hjemmefra. Vi har kat og hund og er et ikke ryger hjem. Jeg lægger vægt på kærlighed, tryghed og omsorg for det enkelte barn Vi nyder naturen og det gode ude liv når vejret er til det Og et god forælder samarbejde er vigtigt for mig

Inge Juul Pedersen
Inge Juul Pedersen

Pædagog

Jette Petterson
Jette Petterson

Dagplejer

Søllested - Jeg hedder Jette, er født 1970 og har været dagplejer siden år 2000. Jeg bor sammen med Jens, som jeg har to piger sammen med. Jeg har to hunde og en fugl. Jeg lægger vægt på at give børnene pleje og omsorg. Jeg synger, danser og spiller meget med børnene. Bruger de lokale nærområder, når vi tager på udflugter.

Linda Jegård Michelsen
Linda Jegård Michelsen

Leder

Lisa Okkels Bagge
Lisa Okkels Bagge

Dagplejer

Søllested by - Jeg er en årgang 1962, gift med Leif, vi har 3 voksne piger. Jeg er en glad, udadvendt, omsorgsfuld og positiv dagplejer. Jeg bor tæt på børnehave, skole, legestue, sportshal og togforbindelse. Jeg har ingen dyr indenfor, men har en lille kanin i bur udenfor. Den har børnene meget glæde af. Mit hjem er et ikke rygerhjem og vi har ingen gulvtæpper. Jeg går meget op i sund og varieret kost, masser af frisk luft hver dag og at børnene får lov af få en god søvn. Jeg er rigtig god til at se det enkelte barn, hvor det er i sin udvikling og støtte det individuelt. I mit hjem er der varme og humor samt altid god tid til en snak.

Lone Maria Hansen
Lone Maria Hansen

Dagplejer

Jeg er dagplejer! jeg hedder Lone Maria Hansen, og er fra 1970 - mor til tre børn. Jeg bor i Halsted i eget hus med dejlig have, hvor der er plads til, at børnene kan udfolde sig. Siden 2001 har jeg arbejdet indenfor forskellige områder i det pædagogiske felt, fra dagpleje til specialskole for børn med ADHD, Aspergers syndrom o. lign. udfordringer. Jeg har også erfaring fra almindelig daginstitution. Min primære interesse har hele tiden været de mindste børn. Hvert enkelt af de små børn ser jeg som noget helt unikt - noget ingen vel er uenig med mig i. For mig er det vigtigt at møde det enkelte barn der, hvor det er. Så jeg behandler alle børn ens,ved at behandle dem forskelligt. Jeg har kurset i ICDP (relationskompetence) hvilket er et super godt redskab i hverdagen. Jeg er meget udendørs med børnene, og vi finder sjove og spændende ting på vores vej rundt i naturen. Vi snakker om tingene, og børnene får lov at bruge deres krop, fantasi og kreativitet.

Marianne Roug Andersen
Marianne Roug Andersen

Pædagogmedhjælper

Mikalina Høegh Kopytko
Mikalina Høegh Kopytko

Pædagog

Sabrina Syhler
Sabrina Syhler