BørneIntra v2.19.1

Horslunde Landsbyordning

Hans Fugls Vej 14913 Horslunde

Tlf.: 54935201

Personale info: Horslunde Landsbyordning
Bodil Møller Nielsen
Bodil Møller Nielsen

Pædagog

Charlotte Christensen Bruhn
Charlotte Christensen Bruhn

Charlotte Sigrid Eriksen
Charlotte Sigrid Eriksen

pædagog

Elisabeth Kirsten Sonberg
Elisabeth Kirsten Sonberg

Dagplejer

Horslunde - Jeg er årgang 1964, gift med John der også er dagplejer. Vi bor i Sandbjerg, som ligger på hovedvejen mellem Nakskov og Horslunde. Vi har tre voksne drenge, hvor den yngste stadig bor hjemme. Vi har to hunde, Bumle og Bamse. Vi er med i "De grønne spirer", som har fokus på børns udeliv. I min dagpleje lægger jeg meget vægt på at vi er ude. Dette har jeg valgt, fordi jeg er af den mening, at naturen er verdens største læringsrum. Her kan man frit udfolde alle sine sanser og følelser. Jeg går meget op i at "mine børn" er glade børn. Mange års erfaring har vist mig at glade, veltilfredse børn har den bedste mulighed for læring. Jeg ved det også fra mig selv, er jeg glad og tilfreds, modtager jeg også verden med et åbent sind. Dette er hvad jeg ønsker for mine dagplejebørn.

Eva Nielsen
Eva Nielsen

Dagplejer

Horslunde - Mit navn er Eva Nielsen. Jeg er årgang 1961. Jeg har 4 voksne børn, der er flyttet hjemmefra. Jobbet, som dagplejer har jeg haft siden 1997. Jeg passer 4 børn i mit hjem. Jeg bor Centralt i Horslunde by, tæt på busstoppested. Jeg prioriterer højt, at vi bruger naturen omkring os og er ude så tit som muligt. Mit fokus i forhold til børnene er at skabe et trygt læringsmiljø med øje for hvert enkelt barns udvikling. En dagligdag med omsorg og tryghed kendetegner mig som dagplejer.

Gitte Henriette Mads Dickow
Gitte Henriette Mads Dickow

Dagplejer

Horslunde - Jeg har været dagplejer fra januar 1996, i et ikke-ryger hjem og uden husdyr. Er gift har 2 drenge født 1983 og 1994, bor tæt ved skole, børnehave og ved siden af busterminalen. Jeg lægger stor vægt på, at børnene føler sig trygge med tid til ro og nærvær, og brænder for udvikling af sprog og motorik (der passer til børnegruppen) hvor jeg hjælper og støtter i form af oplevelser og udfordringer både ude og inde...

Hanne Majbrit Andersen
Hanne Majbrit Andersen

Dagplejer

Horslunde - Jeg hedder Hanne og er gift med Steen og har været dagpleje siden 2007. Jeg er en årgang 1959. Vi har to voksne drenge, som er flyttet hjemmefra. Jeg bor på en gård lige uden for Vindeby ca. 7 km fra Horslunde. Vi har en stor have med en skov ved siden af. Vi har også en kat. Jeg lægger vægt på, at vi er ude dagligt. Enten går vi tur til nabogården og ser på dyr og maskiner, eller vi leger hjemme i haven eller i skoven. I min dagpleje lægger jeg stor vægt på det sproglige og motoriske, samt at både børn og forældre følger sig trygge.

Inge Ruth Hansen
Inge Ruth Hansen

Tilsynspædagog

Jeanne Dornhoff Præstegaard
Jeanne Dornhoff Præstegaard

Dagplejer

John Sonberg
John Sonberg

Dagplejer

Horslunde - Jeg er årgang 1960, gift med Lisbeth, der også er dagplejer. Vi bor i Sandbjerg, som ligger på hovedvejen, mellem Nakskov og Horslunde. Vi har tre voksne drenge. Vi har en hund Bamse. I min dagpleje lægger jeg meget vægt på at vi er ude. Dette har jeg valgt, fordi jeg er af den mening, at naturen er verdens største læringsrum. Her kan man frit udfolde alle sine sanser og følelser. Jeg går meget op i at "mine børn" er glade børn. Mange års erfaring har vist mig at glade veltilfredse børn modtager den bedste læring. Jeg ved det også fra mig selv, er jeg glad og tilfreds modtager jeg også verden med et åbent sind. Dette er hvad jeg ønsker for mine dagplejebørn.

Mette Gad
Mette Gad

Leder

Nickolei Jack Heising
Nickolei Jack Heising

Pædagog

Ole Thyge Hansen
Ole Thyge Hansen

Pædagogmedhjælper

Pia Susan Hansen
Pia Susan Hansen

Pædagog

Randi Stine Nielsen
Randi Stine Nielsen

Dagplejer

Roselille Natacha Silke Michelsen
Roselille Natacha Silke Michelsen

pædagog

Sabina Larsen Romby
Sabina Larsen Romby

Dagplejer

Jeg hedder Sabina og er en årgang 1989. Jeg er uddannet pædagog og bosiddende centralt i Horslunde by, med have helt op til Landsbyparken. Jeg betragter mig selv som et velfungerende, omsorgsfuldt menneske, med en god portion humor. Jeg har et stabilt liv med min mand og to børn, Malthe fra 2013 og Alma fra 2017. De fysiske rammer i vores hjem, som danner rammen for dagplejen hos mig og i børnenes hverdag er egen indgang og to store lyse rum. Rummene er indrettet på en måde, så der er plads til al slags leg og udfoldelse. Jeg sætter pris på natur og udeliv, og jeg kan godt lide at bruge naturen kreativt og til læring. Derudover er det vigtigt for mig at børnene får en tryg, stimulerende og genkendelig hverdag, som tilpasses de forskellige aldersgrupper.

Stine Simoni Nordahl Nielsen
Stine Simoni Nordahl Nielsen

Pædagog

Stine Væver Matsen
Stine Væver Matsen

Dagplejer

Jeg hedder Stine, er født i 1980. Jeg har været dagplejer siden 2008 og er uddannet pædagogisk assistent. Jeg bor i Nordlunde midt mellem Horslunde og Halsted, sammen med min mand Thomas og vores børn Mathilde (2007), Malthe (2011) og Caroline ( 2017 ). Vi bor på en landejendom på en stille, blind vej. Jeg lægger vægt på udeliv og en rolig, hyggelig atmosfære og at børnene føler sig trygge, Alt hvad vi laver bliver tilpasset hver enkelt barns behov.