BørneIntra v2.19.1

Personale info: Holeby Landsbyordning
Anders M Frederiksen
Anders M Frederiksen

Assistent HK

Anita Jensen
Anita Jensen

Pædagogisk assistent

Annette Larsen
Annette Larsen

Dagplejer

Holeby - Jeg hedder Annette, jeg er fra1960, og har været dagplejer siden 1988, dog afbrudt 2 år, hvor jeg arbejdede i børnehave og fritidshjem. Er mor til Karina fra 1988 - og Kristian fra 1991. Mormor til Simon fra 2008 og Oliver fra 2012....jeg er glad positiv og udadvendt der giver plads til forskellighed og arbejder ud fra de pædagoiske læreplaner, samt vores kostpolitik. Lægger stor vægt på at udvikle dit barn til at blive selvstændig og få et godt selvværd - jeg arbejder på at skabe en rolig og tryg hverdag med nærvær/tryghed med plads til ændringer. Mit hjem er røgfrit og uden husdyr. Jeg sætter stor pris på åbenhed - ærlighed - respekt og et godt forældresamarbejde.

Britta Jensen
Britta Jensen

Pædagog

Charlotte Sukstorf Skov
Charlotte Sukstorf Skov

Dagplejer

Jeg hedder Charlotte skov, er uddannet pædagog og har været dagplejer siden 2016. Jeg bor sammen med min mand Ronny og vores 4 drenge i et stort hus i Holeby. Vi har en hund, Tilde. Jeg holder meget af arbejdet med de små børn, og det er vigtigt for mig at de hver især føler sig set, hørt og forstået. I hverdagen prioriterer jeg at vi kommer ud i den friske luft og at vi får rørt os, samtidigt med at vi har det sjovt. Men her er også tid til fordybelse, til at tale, lytte, lege, læse bøger og synge sammen.

Helle Overmark Hansen
Helle Overmark Hansen

Dagplejer

Holeby - Jeg hedder Helle Hansen og er fra 1960, jeg bor centralt i Holeby. Jeg er gift med Henning, vi har 3 piger, hvoraf en stadig er hjemmeboende. Vi har en lille hund, Mercedes. Jeg er ikke ryger. Jeg har arbejdet, som dagplejer siden 1. Januar 2000. Jeg er en rolig, glad og ærlig person. I jobbet er det vigtigt for mig - at give børnene en tryg og rolig hverdag - at børnene føler sig velkomne - at der er tid til at lege, tale og lytte - og at tilgodese det enkelte barn. Jeg lægger vægt på udeliv og naturen, hvorved sanser og motorik styrkes. Sidst, men ikke mindst, en god dialog med jer forældre.

Jesper Lund
Jesper Lund

Leder af daginstitution

Joan Emgren
Joan Emgren

Dagplejer

Holeby - Jeg er fra 1963, har to voksne børn, og bor sammen med John og vores lille hund og kat, i Holeby. Jeg er pædagog, og har arbejdet i vuggestue, børnehave og SFO i mange år. Som dagplejer er det vigtigt for mig, at være nærværende, og at børnene føler sig velkomne, set og hørt. En god , åben og ærlig forældredialog giver et godt samarbejde, så det er min indgangsvinkel. Jeg prioriterer udeliv meget højt, ligesom sang og musik. Ellers forsøger jeg at tilgodese det enkelte barns behov og interesse, og at skabe udvikling, igennem de forskellige former for leg, der er i løbet af dagen. Jeg følger selvfølgelig Lolland kommunes kostpolitik.

Karen-Lise Almann Bitsch Nielsen
Karen-Lise Almann Bitsch Nielsen

Studerende

Karina Pedersen
Karina Pedersen

Køkkenassistent

Køkkenassistent i Myretuen ,,,, Elsker at arbejde sammen med børnene og laver god mad til dem og det er mega dejlige når man får ros fra børnene og deres forældre,,,

Lars Bjørn Petersen
Lars Bjørn Petersen

Pædagog

Lena Worm Andersson
Lena Worm Andersson

Medhjælper

Lisbeth Bøgvad Hansen
Lisbeth Bøgvad Hansen

Pædagog

Lisbeth Højlund Lützhøft
Lisbeth Højlund Lützhøft

Dagplejepædagog

Dagplejepædagog Midt-land Holeby-Rødbyhavn- Brandstrup- Rødby. ICDP & Inklusionsvejleder.

Lone Poulsen
Lone Poulsen

Pædagog

Maiken Brünning Andersen
Maiken Brünning Andersen

Pædagog

Malene M Steinkraus Hjøllund
Malene M Steinkraus Hjøllund

Afdelingsleder

Ragna Nielsen
Ragna Nielsen

Pædagog

Sonja Hansen
Sonja Hansen

Dagplejer

Holeby - Jeg hedder Sonja er fra 1978, og bor i Holeby. Jeg er gift med Morten. Vi har sammen 2 børn, Laura fra år 2000, og Anton fra år 2005 og hunden Balou. Jeg er ikke ryger. Jeg blev færdig som merit-pædagog i januar 2012 og har været dagplejer siden 2007. Jeg vægter en rolig hverdag, hvor der er plads til ændringer, for at tilgodese det enkelte barn. Jeg arbejder ud fra de pædagogiske læreplaner, samt Lolland kommunes kostpolitik. Det er vigtigt for mig at vi har en åben dialog, for derigennem at sikre en tryg dagligdag for jeres barn.

Stina Larsen
Stina Larsen

Pædagog

Susanne Kranker Larsen
Susanne Kranker Larsen

Dagplejer

Holeby - Jeg hedder Susanne og er fra 1962. Jeg er gift med Bent og vi har 3 drenge, Rasmus fra år 2000, de to store, Jesper og Morten er flyttet hjemmefra. Jeg kan lide at være aktiv i min fritid, dyrker flere former for sport/fitness. Jeg er ikke ryger. Jeg har været dagplejer siden år 1992. Jeg kan lide arbejdet med de små børn, og forsøger at give dem en tryg og rolig hverdag hos mig. Vigtigt hos mig er at komme ud hver dag og få rørt os. Jeg deltager i forskellige tilbud vi har f.eks. Gymnastiksal, besøg på plejehjem musik osv. Vi går i legestue en gang om ugen. En god måde for børnene at møde andre dagplejere og børn, i et andet miljø.

Thomas Kofoed Hansen
Thomas Kofoed Hansen

Pædagog

Tina Jansen
Tina Jansen

Leder

Medarbejderrepræsentant dagtilbud

Winnie Anne Schjelde Ebbe
Winnie Anne Schjelde Ebbe

Dagplejer

Holeby - Jeg hedder Winnie, jeg er gift med Claus og vi har tre voksne drenge. Jeg har været dagplejer siden 1989, og vi er en ikke-ryger familie. Jeg arbejder ud fra, at der skal være trygt og rart i min dagpleje og at alle børn er unikke. Der er plads til at røre sig både ude og inde. Plads til fordybelse. Godt samarbejde med forældre.