Skovvænget 24930 Maribo

Tlf.: 54783940

BørneIntra v2.19.1

Personale info: Rydsmarken
June Richardt
June Richardt

Dagplejer

Jeg er en årgang 1984, er gift med Michael (årgang 1981) sammen har vi 3 børn, Noah fra 2007, Cilje fra 2010, Ea fra 2013. Her bor også to hunde og en kanin. Vi bor i den del af Maribo, tæt på skoven, søen, engen og børnehaven (rydsmarken). Vi har rig mulighed for at nyde naturen, og det gør vi. Jeg har været ansat som dagplejer i Lolland kommune siden 2008. Elsker mit arbejde, tænkt at være med til at klæde børne på til at klare den store verden i børnehaven. I min dagpleje er det vigtig at børnene får en tryg og rolig hverdag, i hyggelig og hjemlige omgivelser. Benytter med glæde de tilbud vi får så som: svømmehal, musik/rytmik, teater.......

Lena Laura Gertsen
Lena Laura Gertsen

Dagplejer

Jeg hedder Lena og jeg er en årgang 1980. Jeg har siden år 2009 været ansat som dagplejer i Lolland kommune. Jeg bor sammen med min mand Daniel og vores børn, Emma på 12 år og Emil på 15 år. Hos os bor også Bobo som er vores 3 år gamle labrador. Vi bor i Maribo midt by og tæt på Søndersø, hvor vi benytter os af at have, både sø og natur inden for kort afstand. I min dagpleje er Vi meget ude i min lukkede have, hvor børnene kan lege i rolige omgivelser. Jeg interesserer mig især for udeleg og for sprog - og jeg sætter stor pris på et godt forældre samarbejde.

Linda Bendte Dalbom Jensen
Linda Bendte Dalbom Jensen

Dagplejer

Jeg er årgang 1974, og er gift med Lars Pehrson (årgang 1975). Sammen har vi 4 børn. Lucas (1997) Marcus (1999). Og vores tvillingepiger Lærke og Mille (2006). Vi bor i et gammelt hus, centralt beliggende tæt ved Maribo station, med gode rammer både ude og inde. Jeg har erfaring som dagplejer siden 2004. Som baggrund er jeg uddannet salgsassistent som isenkræmmer og senere SOSU uddannet. I hverdagen holder jeg af, at styrke barnet kreativt og sansemotorisk gennem leg. Jeg inddrager gerne barnet i musikkens verden, da jeg holder af at synge og spille klaver og harmonika. Jeg lægger vægt på at tilgodese det enkelte barns behov og inddrage det i hverdagens gøremål. Jeg går ind for hjælp til selvhjælp, for at gøre barnet så selvstændigt som muligt. Børnene og jeg er en del af Rydsmarkens børnehave om onsdagen, og går gerne på biblioteket når der er musik og teater for de små. Når jeres barn er i dagpleje hos mig, må der påregnes vasketøj, da vi er meget ude i haven og tæt på gode naturområder med skov og sø.

Lisbeth Højlund Lützhøft
Lisbeth Højlund Lützhøft

Tilsynspædagog

Malene Bottos
Malene Bottos

pædagog

Margit Høegh
Margit Høegh

Pædagog

Merete Karin Hladka
Merete Karin Hladka

Pædagogmedhjælper

Pernille Petersen
Pernille Petersen

Områdeleder

Rikke Lyhne Seis
Rikke Lyhne Seis

Susanne Berner Rasmussen
Susanne Berner Rasmussen

DAGPLEJER

Susanne Riberholdt Jensen
Susanne Riberholdt Jensen

Pædagog

Susie Birgitte Nielsen
Susie Birgitte Nielsen

Pædagog

Sussi Thomsen
Sussi Thomsen

Leder af daginstitution