BørneIntra v2.19.1

Holeby Landsbyordning

Vestervej 1264960 Holeby

Tlf.: 54607107

Velkommen til Dagtilbud i Holeby

Dagplejen, Myretuen, Skovbørnehaven og SFO 1 & 2

Skiftende billeder

Vi vil hermed byde dig og din familie velkommen i Holeby.

 

Vi kan i Dagtilbud tilbyde dagpleje for de mindste, børnehaven Myretuen, Skovbørnehaven Søholt og SFO + SFO2. Et unikt tilbud til børn.

 

Når jeres barn starter i dagplejen vil I blive budt inden for i et privat hjem, som er godkendt og indrettet til at dagplejeren kan være sammen med børnene i gode og trygge hjemlige omgivelser. Velkomstfolder dagplejen

 

I børnehaven Myretuen prioriterer vi udelivet højt. Vi har en stor dejlig legeplads med mange muligheder, hvor en stor del af vores aktiviteter foregår. Børnehaven Myretuen ligger i et stort parkområde med mange tur muligheder.

 

Skovbørnehaven ligger 8 km. fra Myretuen i dejlige omgivelser ved Søholt gods. Her færdes børnene i den omliggende natur hele dagen og har alle deres aktiviteter udendørs i et tæt miljø, og den lille gruppe giver ejerskab.

Velkomstfolder Myretuen  Infofolder Myretuen

 

SFO 1 & 2.

SFO danner rammen om en meningsfuld og indholdsrig fritid med udgangspunkt i børnenes behov, interesser og erfaringer.  Holeby Landsbyordning

 

Med venlig hilsen

Personalet

 

 

 

 

Yderligere information se link.

Seneste nyhed...

Corona ændringer

10. december 2020

 

 

Kære forældre

I dag er Lolland kommune blevet tilføjet listen over kommuner med skærpede Corona-restriktioner.

Det betyder at vi skal iværksætte fjernundervisning for 5. og 6. klasse fra mandag d. 14. december. Undervisningen vil komme til at foregå over Teams. Eleverne får materialer med hjem fra skole i morgen, fredag. Hvis elever er syge fredag kan forældre hente materialer ved skoledagens afslutning.

Øvrige årgange undervises som nu, men med skærpet opmærksomhed på Coronarestriktioner – hygiejne, afspritning, afstand, mundbind/visir, ikke blande elevgrupper, adfærdsregulering fx gåretning op/ned af trapper etc.

Elever afleveres som hidtil uden for skolen.

Teams planer for hjemsendte klasser og eventuelle skemaændringer for de resterende klasser udarbejdes fredag og kommunikeres ud til jer.

Dagtilbud

Børnene kan fortsat afleveres i dagtilbud – dog er der skærpet opmærksomhed på Coronarestriktioner – hygiejne, afspritning, vask af legetøj, afstand, mundbind/visir, ikke blande børnegrupper, adfærdsregulering fx legeområder for børnegrupper etc.

Forældre skal bære mundbind.

Der vil ske ændringer i fht. aflevering og afhentning, men dette vil I få mere information om i morgen.

Mvh

Malene Hjøllund             Landsbyordningsleder                                         

Nikolaj Uhrenholdt          Souschef

 

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag