BørneIntra v2.19

Velkommen til Dagtilbud i Holeby

Dagplejen, Myretuen, Skovbørnehaven og SFO 1 & 2

Skiftende billeder

Vi vil hermed byde dig og din familie velkommen i Holeby.

 

Vi kan i Dagtilbud tilbyde dagpleje for de mindste, børnehaven Myretuen, Skovbørnehaven Søholt og SFO + SFO2. Et unikt tilbud til børn.

 

Når jeres barn starter i dagplejen vil I blive budt inden for i et privat hjem, som er godkendt og indrettet til at dagplejeren kan være sammen med børnene i gode og trygge hjemlige omgivelser. Velkomstfolder dagplejen

 

I børnehaven Myretuen prioriterer vi udelivet højt. Vi har en stor dejlig legeplads med mange muligheder, hvor en stor del af vores aktiviteter foregår. Børnehaven Myretuen ligger i et stort parkområde med mange tur muligheder.

 

Skovbørnehaven ligger 8 km. fra Myretuen i dejlige omgivelser ved Søholt gods. Her færdes børnene i den omliggende natur hele dagen og har alle deres aktiviteter udendørs i et tæt miljø, og den lille gruppe giver ejerskab.

Velkomstfolder Myretuen  Infofolder Myretuen

 

SFO 1 & 2.

SFO danner rammen om en meningsfuld og indholdsrig fritid med udgangspunkt i børnenes behov, interesser og erfaringer.  holeby-skole.skoleporten.dk

 

Med venlig hilsen

Personalet

 

 

 

 

Yderligere information se link.

Seneste nyhed...

Æbledag i Holeby Landsbyordning

  Billede

Artikel i Folketidende d. 7.10.2019

 

Surt æblemostvejr

DER BLEV LAVET LÆKKER MOST AF KASSEVIS AF ÆBLER, OG DER VAR MASSER AF SMÅ FRIVILLIGE, DER GERNE GAV DE VOKSNE EN HÅND ELLER TO MED AT FYLDE MASKINEN. (FOTO: INGRID RIIS)


Æbledagen i Holeby Frugtpark var flyttet til nye omgivelser, og blev samtidig ramt af det lollandske efterårsvejr. Det kunne mærkes på besøgstallet.


Vejret drillede, da Frugtpark Holeby lørdag fejrede sin æbledag med masser af aktiviteter for små - og også lidt for de større. Æbletræer er ikke sådan at flytte, men siden sidste års æblefejring er Myretuen rykket op på Holeby Skole, og aktiviteterne foregik derfor i år på Holeby Landsbyordnings dagtilbudsområde.


Men det var nok vejret, med kold regn fra samme øjeblik dagen begyndte, som var skyld ,i at deltagerantallet i år var lavere end tidligere.


- Der kom ikke helt så mange, som vi havde håbet på, fortalte Jesper Lund, der alligevel var godt tilfreds med dagens gang.
- Både børn og voksne gik og hyggede sig, og vi skal også lige vænne os til, at vi skal indtage et nyt område.


Dagens højdepunkt er altid kagekonkurrencen, men efter sidste år at have budt på hele 16 forskellige æblekager, var der i år kun fem. Men så var chancen for at vinde da også større for de unge bagere.


På pladsen var der mulighed for forskellige æblelege, ligesom man også kunne få lavet masser af æblemost. pnf

Opslagstavle...

 •  

  OBS OBS

   

  Vi har Lus ..... så tjek venligst jeres barn/børn.

   

  13/11 2019

   

   

  13-11-2019