BørneIntra v2.19.1

Personale info: Dannelunde børnehave
Britt Rasmussen
Britt Rasmussen

Dagplejer

Næsby - Jeg hedder Britt, er en årgang 1972 og har været ansat siden 1998. Jeg bor på en nedlagt landejendom og tilhører Dagplejen Midt-Land. Min mand hedder Preben, og vi har to voksne børn - en dreng og en pige. Familien tæller også to hunde. I min dagpleje lægger jeg stor vægt på udelivet, hvor vi tilbringer meget tid i mine store have, tid til fordybelse og opmærksomhed på det enkelte barns behov og udvikling. Åbnings og lukketider: Mandag til torsdag 6.30 - 16.30 Fredag. 6.30 - 14.30

Dorthe Annette Tancula
Dorthe Annette Tancula

Dagplejer

Gloslunde - Jeg bor i Gloslunde, nær Dannemare og Dannelunde Skole. Jeg er en årgang 1962, og blev ansat som dagplejer i 2000. Vi bor i eget hus med lukket have, og vi har en kat og akvariefisk. Min mand hedder Alex, og sammen har vi 3 voksne børn. Min vigtigste opgave som dagplejer er, at skabe en tryg, omsorgsfuld og forudsigelig hverdag for hvert enkelt barn. Gennem leg og aktiviteter i dagligdagen, stimulerer jeg børnenes udvikling, læring, trivsel og sundhed i et børnevenligt miljø. Vi tilbringer meget tid udendørs i min have, men tager også rundt på korte cykelture i nærmiljøet, hvor vi udforsker og taler om de ting vi ser. Mine åbningstider er fra mandag til torsdag 6.30-16.30 fredag 6.30-14.30.

Lene Andersen
Lene Andersen

Leder

Lisbeth Lindeskov Simonsen
Lisbeth Lindeskov Simonsen

Dagplejer

Dannemare - Jeg hedder Lisbeth, er født i 1969 og har været dagplejer siden juli 2004. Jeg har 3 døtre, hvor den yngste er hjemmeboende. Vi er bosiddende i Dannemare by. Som person er jeg rolig, kærlig, tålmodig, smilende og omsorgsfuld. Jeg lægger vægt på, at børnene føler sig trygge og glade i min dagpleje. Alt efter barnets udviklingstrin stimulerer jeg barnets sanser gennem forskellige aktiviteter både inde og ude i haven. Gåture og cykelture prioriterer jeg også højt. Åbningstider : Mandag-torsdag 6.30-16.30 Fredag 6.30-14.30

Margit Ødegaard
Margit Ødegaard

Pædagog

Marlene Ninette Ejrup Kallemose
Marlene Ninette Ejrup Kallemose

Medhjælper

Mette McCombie
Mette McCombie

Områdeleder

Michell Kaas Sonberg
Michell Kaas Sonberg

pædagog

Michelle Vejlebo Sørensen
Michelle Vejlebo Sørensen

Pædagog

Tina Jacobsen
Tina Jacobsen

Dagplejer

Tillitse - Jeg hedder Tina og er årgang 1964. Ansat som dagplejer den 1. Januar 2014 for anden gang. Jeg har tidligere været ansat i 12 år. I min dagpleje sætter jeg tryghed, nærhed og omsorg højt i dagligdagen. Det er vigtigt for mig, at børnene føler sig set og udviklere sig sproglig og motorisk. Jeg har selv 2 voksne børn, som er fløjet fra reden. Er gift med Hans-Erik. Ikke ryger-hjem. Ingen husdyr.

Tina Lisa Andersen Kjæp
Tina Lisa Andersen Kjæp

Pædagogisk assistent

Vivi Farsø Andersen
Vivi Farsø Andersen

Dagplejer

Gloslunde - Jeg hedder Vivi Farsø Christoffersen, jeg er født i 1973, bor sammen med Henrik og vores 2 drenge på en landejendom i Gloslunde. Jeg blev ansat i 2005. Vi har en labrador, katte, heste, ænder, høns, fugle, fasaner, som vi bruger meget tid på at se og tale om. Jeg går meget op i at børnene får en tryg hverdag og trives. Vi er ude hver dag, læser bøger og synger.