BørneIntra v2.18

Personale info: Trekløveren
Anja Skude Larsen
Anja Skude Larsen

Pædagog

Anne Marie Henriksen
Anne Marie Henriksen

Pædagog

Britt Czernek
Britt Czernek

Dagplejer

Jeg hedder Britt & er fra 1980 & har været dagplejer siden 1. Januar 2010. Jeg bor sammen med Thomas & vi har to sønner: Marcus fra 2007 & Kian fra 2012. Vi bor på Erantisvej i det nordlige Nakskov, med en dejlig stor have. Vi har 2 kaniner & vores hjem er røgfrit. Jeg er tilknyttet Trekløveren, som vi tit besøger. Jeg elsker mit job & hverdagen hos mig består af: Sang & musik, fysisk udfoldelse både ude & inde, leg & læring, socialt samvær med mine kollegaer & så er jeg også lidt kreativ. I dagplejen har vi kostpolitik & vi arbejder efter de pædagogiske læreplaner. Jeg prøver på med omsorg, at få børnene til at trives & være trygge, mens mor & far er på arbejde. Glæder mig til at se jer & lover at passe godt på jeres barn.

Camilla Riis Pålsen
Camilla Riis Pålsen

Pædagog

Christian Larsen Duvier
Christian Larsen Duvier

Institutionsleder

Emina Saljic
Emina Saljic

Pædagog

Eva Poulsen
Eva Poulsen

Pædagogmedhjælper

Hanne Martha Ambus
Hanne Martha Ambus

Dagplejer

Jeg hedder Hanne Ambus, er født i 1957 og bor i Nakskov Vest i et røgfrit hjem. Jeg er gift med Johnny, sammen har vi har tre voksne børn og fem børnebørn og en kat der hedder Nikka og en lille hund der hedder Felix .. Jeg blev ansat som dagplejer 1 marts 1982 og er meget glad for mit arbejde. Jeg lægger stor vægt på at give børnene omsorg, tryghed og nærvær. Jeg synes humor er en vigtig del og møder dagen med et stort smil. I min dagpleje er vi være meget ude og har oplevelser i naturen. Jeg kan godt lide lave kreative ting med børnene og jeg lægger især vægt på nærvær, tryghed, og at styrke barnets sprog og motorik. I dagligdagen arbejder jeg efter de pædagogiske læreplaner og fremtidens dagtilbud. Det er vigtigt for mig at have et godt samarbejde med jer som forældrene i forhold til netop jeres barn. Jeg tilhører Trekløveren og besøger både den og de andre dagplejere , så barnet får en tryg tilknytning til sin gæstedagplejer. Desuden har vi mange fælles aktiviteter som besøg på biblioteket, Skovcenteret (ældrecenter) og andre fælles ture. Jeg vil gøre alt for at passe godt på jeres barn.. VELKOMMEN TIL MIN DAGPLEJE...

Helle Karin Ploug Thauner
Helle Karin Ploug Thauner

Pædagog

Helle Rosenstand Petersen
Helle Rosenstand Petersen

Dagplejer

Jeg hedder Helle og bor på Jødevej i Nakskov sammen med min mand Steen. Vi har to voksne børn, der begge er flyttet hjemmefra. Chano er fra 1981 og Patricia fra 1985. En del af min fritid bruger jeg som frivillig leder i det Danske Spejderkorps hos Nakskovspejderne. Jeg har været dagplejer siden 1. maj 1987. Jeg synes min fornemmeste opgave er at give børnene omsorg og tryghed, så børnene trives og føler sig trygge i hverdagen, hvor de skal undvære mor og far. Jeg arbejder efter de pædagogiske læreplaner, som bl.a. er med til at understøtte barnets personlige, sproglige og motoriske udvikling, samt sociale færdigheder. Jeg finder det vigtigt at børnene oplever naturen hvor de kan opleve de forskellige årstider og sanse hvad der sker omkring sig. I min dagpleje er vi glade for at synge, bruge rim og remser, samt bevægelseslege. Jeg glæder mig til at møde jer. Hilsen Helle.

Ida Anita Gonzalez Enoch
Ida Anita Gonzalez Enoch

Pædagog

Inge Ruth Hansen
Inge Ruth Hansen

Tilsynspædagog

Jane Voss Jørgensen
Jane Voss Jørgensen

Dagplejer

Janne Ellehammer
Janne Ellehammer

pædagogmedhjælper

Jasmina Delilovic
Jasmina Delilovic

Dagplejer

Jeg hedder Jasmina og bor på Svingels Allè, jeg er gift og har to børn fra 95 og 98. Jeg har været dagplejer siden 2007. Som person er jeg energisk positiv og livsglad. Jeg er meget rummelig overfor jeres og barnets individuelle behov. Jeg lægger stor vægt på at skabe rammer hvor der er glæde, tryghed og kærlig omsorg og møde barnet i en anerkendende tilgang. Det betyder meget for mig, at følge barnets initiativ, forstå barnets følelse og handling, styrke barnets selvværd ved selv at være smilende, anerkendende og støttende i forhold til barnets personlige udvikling, så barnet føler sig tryg i min dagpleje og i samspillet med andre børn og voksne. I min dagligdag har jeg fokus på at stimulere børnegruppen igennem leg, motorik, forudsigelige og genkendelige rammer. Jeg tager altid hensyn til børnene og deres unikke personligheder og udfordrer dem med hensyn til krop og bevægelse, sproglig udvikling, sociale kompetencer, natur og kulturelle udtryksformer og værdier. Alle aktiviteter vil være tilpasset børnegruppens niveau og motivation. Jeg prioriterer at skabe et godt samarbejde med forældreinddragelse, hvor åbenhed og gensidig respekt er bærende elementer.

Johnna Hansen
Johnna Hansen

Dagplejer

Jeg hedder Johnna og er årgang 1958. Jeg blev dagplejer i november 1987, bor i hus (røgfrit) med have, som ligger i den indre by i Nakskov, er gift med Svend, har en lille hund, vores 2 piger er fløjet fra reden og har selv stiftet familie. Det at være dagplejer er et givende job, man får så meget igen af de kære børn, ved at være en del af deres hverdag, og jeg lægger meget vægt på, at børnene føler sig trygge og derved får en god trivsel - læring og udvikling. I min dagpleje synger og danser vi en del, da jeg spiller guitar og selv er glad for at synge :-) laver dog også andre ting med børnene, da jeg arbejder indenfor de 6 pædagogiske læreplaner som er : Krop og bevægelse - Barnets alsidige udvikling - Sprog - Sociale kompetence - Kulturelle udtryksformer og værdier - Natur og naturfænomener .............med hensyntagende til barnets alder.......... VELKOMMEN TIL MIN DAGPLEJE :-)

Linda Johansson
Linda Johansson

Pædagog

Line Eichild Andersen
Line Eichild Andersen

Pædagog

Louise Lindegaard
Louise Lindegaard

Dagplejer

Jeg er en livsglad pige på 33 år. Jeg bor sammen med min kæreste og vores to fælles børn på 5 og 6 år i hus. Jeg er uddannet pædagog fra University College Sjælland i 2009 med en bachelor grad. I det daglige arbejder jeg især ud fra det sansemotoriske og sproglige i forhold til børnene. Det at arbejde koncentreret med grundbevægelserne og sanserne er med til at fremme børnenes forudsætninger og motivation for læring resten af livet. Vi bestræber os på at være ude hver dag, da der er større mulighed for fysisk udfoldelse. Vejret tages dog i betragtning :). Derudover har jeg fokus på den sproglige udvikling, og vi leger med rim og remser, samt synger rigtig meget, hvor vi bruger tegn til tale. Gentagelser er meget vigtigt, og bøgerne bliver læst igen og igen :-). Alt er selvfølgelig tilpasset og tilrettelagt efter børnenes alder, og individuelle behov og for mit vedkommende skal det være trygt, lærerigt og hyggeligt at gå i dagpleje :-). Tryghed og omsorg er en forudsætning for at trives og dermed lærer.

Majbritt Meinved Sølvskov
Majbritt Meinved Sølvskov

Pædagogmedhjælper

Malene Skov Nielsen
Malene Skov Nielsen

Pædagog

Marianne Saaby Starzec
Marianne Saaby Starzec

Dagplejer

Om mig selv kan jeg fortælle, at jeg er en stille og rolig ansvarsbevidst pige fra 1966. Jeg er gift med Palle og vi har tre børn. Nicoline fra 91, Nicolai fra 94 og Mads fra 02. VI har en kat og akvariefisk. Vi bor i et røgfrit hus som ligger i den nordvestlige ende af Nakskov, med dejlig lukket have til. Jeg er uddannet Social og sundhedshjælper. Siden år 2006 har jeg arbejdet som dagplejer og det er her, mit hjerte hører til, jeg brænder for mit job. Da jeg ved, de første år af et barns liv er meget vigtige og her lægges grundstenene til resten af livet - så jeg føler et meget stort ansvar for, at børnene trives, er glade og trygge hos mig i deres hverdag. Det er vigtigt for mig, de har et godt læringsmiljø, derfor arbejder jeg også efter de pædagogiske læreplaner, der sikre det enkeltes barns trivsel. Jeg sætter stor pris på et godt forældresamarbejde og glæder mig derfor til at lære jer og jeres barn at kende.

Merete Stefani
Merete Stefani

Pædagogmedhjælper

Mette Olsen
Mette Olsen

Pædagog

Mette Pedersen
Mette Pedersen

Dagplejer

Jeg har været ansat siden april 2010. Jeg bor i området omkring Svinglen sammen med min mand og vores to store piger, samt en kat. Det er vigtigt for mig, at børnene skal føle sig velkomne og at det er så hjemligt som muligt. Derfor lægger jeg stor vægt på, at de får tryghed, omsorg og nærvær. Hos mig er vi meget ude, da jeg mener, det er vigtigt med frisk luft og masser af plads til at udfolde sig motorisk.

Natacha Rasmussen
Natacha Rasmussen

Pædagog

Susan Persen
Susan Persen

Pædagog