BørneIntra v2.19.1

Personale info: Vandloppen
Aja Scheuer
Aja Scheuer

Dagplejer

Jeg er født i 1988. Gift med Morten. Vi har sammen Nicoline (2009) og Tino (2013). Vi bor i et dejligt stort hus, for enden af et lukket vilakvarter. Vores hjem er røgfrit. Vi har en lille kat der hedder Tigermis som er udekat det meste af dagen. Jeg deltager i alle aktiviteter i fællesskab med de andre dagplejere. Hver uge er vi til gymnastik i hallen. Jeg deltager også i heldagslegestue hver anden uge. Så børnene får masser af socialt adfærd. Jeg føler kommunens kost vejledninger, så børnene her får den sunde og nærende kost. Ellers er mit hjertebarn i mit job, at give alle børn TRYKHED - TRIVSEL OG TØRRE NUMSER :) Ligeledes er min familie også stærkt engageret i mit daglige arbejde og vil tit kunne ses i vores hjem hvor de også er med til at give børnene OPMÆRKSOMHED OG OMSORG.

Amalie Renuka Provstgaard Ærbo
Amalie Renuka Provstgaard Ærbo

Pædagog

Anne Romme Højgaard
Anne Romme Højgaard

Pædagog

Berit Pedersen
Berit Pedersen

Pædagogmedhjælper

Betina Kauffmann
Betina Kauffmann

Pædagog

Camilla Kargaard
Camilla Kargaard

Pædagogmedhjælper

Camilla Musial
Camilla Musial

Dagpleje

Diana Hansen
Diana Hansen

Pædagog

Dorethe Ingeborg Kjær
Dorethe Ingeborg Kjær

Dagplejer

Rødby Syd - Jeg er født i 1963. Er gift med Karsten og sammen har vi Kasper. Vi har ikke husdyr og vi bor i et røgfrit hjem. Jeg har været dagplejer siden 1992. Vi bor i et parcelhuskvarter tæt på natursti, stadion og legeplads som jeg og børnene har stor glæde af. Børnene har et dejligt legeværelse og en hyggelig legeplads. Jeg lægger vægt på: Tryghed, nærvær og kærlighed for børnene. Godt samarbejde med forældrene. Sund kost. Børnenes generelle udvikling. At vi går i legestue og til gymnastik.

Eldin Macak
Eldin Macak

Pædagogisk assistent

Adr.: Kongeleddet 50, 4970 Rødby

Tlf.: 22761597 (M), 54605324 (A)

E-mail: elmac@lolland.dk

Jeg hedder Eldin Macak Jeg blev færdig med PGU uddannelsen i januar 2001 og blev ansat i juni 2001 i børnehuset Kongeleddet Derefter supplerede jeg min uddannelse som pædagogiskassistent og med ICDP uddannelsen Jeg elsker mit arbejde og giver alt hvad jeg kan til at løse opgaven.

Heidi Bøgvind Jensen
Heidi Bøgvind Jensen

Dagplejer

Rødby midtby - Jeg blev ansat i dagplejen i 1995, er født i ´68 og er gift med Bjarne og sammen har vi 2 voksne drenge, som ikke bor hjemme mere💙💙Vi har en lille dejlig allergivenlig hund, der hedder Balou🐶 Jeg elsker mit job og glæder mig altid over et godt forældresamarbejde. Jeg sætter stor pris på, at være med til at give de "små" en god start på livet. Mit hus har god plads til børnene. Røgfrit. Vi synger, læser og er kreative. Vi deltager i aktiviteterne: legestue og gymnastik. Børnene får sund og varieret kost, motion, frisk luft og hvile. Jeg vægter: tryghed, glæde, omsorg og positiv opmærksomhed, så børnene kan trives og følge deres udvikling. Hos mig er der plads til forskellighed.

Helle Juul Wollesen
Helle Juul Wollesen

Pædagog

Helle Vibeke Nielsen
Helle Vibeke Nielsen

Dagplejer

Brandstrup - Jeg er født i 1967, og har været kommunal dagplejer siden 1996. Jeg bor i et hus på landet. Dagplejebørnene og jeg tilbringer mange timer i naturen: leger i min have, kigger på blomster og fugle, går ture og følger årets gang i naturen. Desuden synger vi hver dag efter formiddagsmaden, for at styrke børnenes sprogdannelse. Ind i mellem laver børnene kreative ting: tegner, klipper, maler m.m. Jeg lægger stor vægt på at hjælpe børnene med at styrke deres sprog og motorik. Dagen hos mig byder på en masse bevægelse for de små kroppe og hjerner. Derfor er det vigtigt, børnene får mulighed for at hvile her 1-2 gange om dagen afhængig af alder: "Hvile er den vigtigste næring for hjernen".

Helle Vilebæk Bærendtsen
Helle Vilebæk Bærendtsen

Pædagog

Henriette Elsebeth Knudsen
Henriette Elsebeth Knudsen

Pædagogmedhjælper

Adr.: Byskolevej 8, 4970 Rødby

Tlf.: 54601317 (A)

Henriette Margrethe S Rasmussen
Henriette Margrethe S Rasmussen

Pædagog

Janne Pedersen
Janne Pedersen

Pædagog

Jeanne Birthe Ahm
Jeanne Birthe Ahm

dagplejer

Joy Meisner
Joy Meisner

Dagplejer

Rødby centrum - Jeg er født i 1978 og bor sammen med Dean. Vi har tilsammen 4 børn, Stefanie (98), Mike (02), Patrick og Charlie (06), samt vores hund Sabby. Vi er ikke rygere og vores hus er røgfrit. Jeg er uddannet social-og sundhedsassistent, men valgte dagplejen i 2008, hvilket jeg brænder for. Jeg finder det meget spændende med den store udvikling der sker de første år af barnets liv. Jeg lægger stor vægt på - at børnene er glade og føler sig trygge hos mig - at de udvikler sig, som de skal: motorisk, sprogligt og socialt. Jeg serverer sund kost og vi deltager i forskellige aktiviter. Jeg lægger vægt på et godt forældresamarbejde. I hverdagen når vi er ude, leger vi haven, gå ture, besøge andre dagplejer. Når vi er inde, er vi kreative, bager, tumler og leger. I løbet af en uge deltager vi i gymnastik (okt-april) svømning (sep-juni) og heldags legestue.

Karina Kiszka
Karina Kiszka

Dagplejer

Vejlebyskov - Jeg er født i 1967 og gift med Henrik, sammen har vi to voksene børn, Mads og Lotte. Til vores familie hører også to dejlige hunde. Jeg har været ansat som kommunal dagplejer siden 2005, fra 1993-2005 var jeg privat dagplejer. Hjemmet er røgfrit. Som dagplejer lægger jeg vægt på: at give børnene kærlighed, omsorg, at være nærværende, social og aktiv. At styrke børnenes motoriske evner og ligeledes deres sproglige udvikling, samt at være kreativ. Vi er i naturen hver dag. Jeg har en Christiania-cykel, så vi cykler tit i skoven, hvor børnene får styrket deres sanser og motorik. Børnene får en sund og varieret kost. Mit mål er at skabe omsorg og tilgodese det enkelte barns behov, så vi sammen kan gøre dem til små glade og selvstændige børn.

Lene Bente Jørgensen
Lene Bente Jørgensen

Dagplejer, Pædagog

Rødby midtby - Jeg har været ansat i dagplejen siden november 2016. Forinden jobbet i dagplejen, har jeg været uddannet pædagog siden 1983, hvor jeg både har arbejdet i vuggestue, børnehave og SFO. Jeg har 2 døtre, hvoraf den ene stadig er hjemmeboende. Vi bor i midten af Rødby, med vores kat og hund, i et røgfrit hjem. Der er indrettet nyt lækkert legeværelse til de små, hvor der er plads til motorisk og kreativ udfoldelse. Jeg deltager i legestue og gymnastik og andre aktiviteter, der måtte være. Det er vigtigt for mig, at alle børn føler sig set, hørt og forstået, derfor gør jeg mig meget i, at børnene får den opmærksomhed de behøver. Derudover er det vigtigt med et godt forældresamarbejde, som jeg forsøger at opbygge, ved at være positiv, glad, åben og ærligt.

Lene Mitzi Olsen
Lene Mitzi Olsen

Pædagog

Lene Rasmussen
Lene Rasmussen

Pædagog

Lene Stryger Hansen
Lene Stryger Hansen

Pædagog

Lisbeth Højlund Lützhøft
Lisbeth Højlund Lützhøft

Dagplejepædagog

Dagplejepædagog/Tilsyn Holeby-Maribo. ICDP & Inklusionsvejleder.

Lisette Rasmusen
Lisette Rasmusen

Pædagog

LisLone Gitte Kamper
LisLone Gitte Kamper

Afdelingleder

Adr.: Byskolevej 8, 4970 Rødby

Tlf.: 21236130 (M), 54601317 (A)

E-mail: llka@lolland.dk

Leder i Børnehuset Vandloppen

Louise Husmand Jensen
Louise Husmand Jensen

Pædagog

Louise Mix
Louise Mix

Dagplejer

Rødby Nord - Jeg er født i '79, er gift med Peter og sammen har vi Marius (2004) og Ludvig (2007). Vi bor i et livligt og røgfrit hus med hund, katte og høns. Vi bor på en gammel landsbyskole, så plads er her masser af - både ude og inde. Jeg har været dagplejer siden 2008 og glædes hver morgen, når krudtuglerne banker på døren. Vi brænder rigtig meget krudt af ved at være ude - både i legehaven eller på en spontan tur på Christianiacyklen ud i det blå! Vi deltager i gymnastik, heldagslegestue og svømmehal hver uge, så bevægelse og motoriske træning er ofte på dagsordenen.

Mads Jensen
Mads Jensen

Pædagogiskasissten

Majbrit Friis Hvam
Majbrit Friis Hvam

Dagplejer

Jeg er fra sommeren 73 og Mor til 5. Det er dog kun de 3 yngste der bor hos. Mit hus og dagpleje ligger i den sydligste ende af Rødbyhavn... jeg har ingen dyr Er gerne social, og deltagende i sociale events, og følger traditioner.. Sætter pris på udeliv...

Marianne Jørgensen
Marianne Jørgensen

pædagog

Mette Holse
Mette Holse

Pædagog

Pernille Petersen
Pernille Petersen

Områdeleder

Pia Lund Rasmussen
Pia Lund Rasmussen

Dagplejer

Rødby syd - Jeg er fra 1967. Jeg bor i parcelhus sammen med min mand, vores to børn og kat. I haven er der god plads til leg. Jeg startede som dagplejer i 2001. Vi er i legestue og til gymnastik en gang om ugen -deltager også i de aktiviteter, der måtte være. Jeg lægger vægt på motorikken, sprog, kost, det sociale og forældresamarbejde. Det at være dagplejer er meget livsbekræftende, at følge og hjælpe børnene frem i livet. Samt en god og afvekslende dag.

Rikke
Rikke

Pædagog

Rikke Rasmussen
Rikke Rasmussen

Tilsynspædagog

Rita Raveendrarajah
Rita Raveendrarajah

Pdagog

Sanne Charlotte Raaberg
Sanne Charlotte Raaberg

Dagplejer

Rødby syd - Jeg er født i 1968, gift med Kim, sammen har vi pigerne Stine og Sabine samt hunden Victor. Siden 1997 har jeg været dagplejer. Vi bor i et røgfrit parcelhus, hvor jeg bl.a har et specielt indrettet værelse til dagplejen. I haven er der en indrettet legeplads. Jeg synes, at det er så livsbekræftende og inspirerede at se børns umiddelbarhed. Så gør jeg meget ud af, at hver enkelt barn skal føle sig hørt, set og forstået ved at give dem tryghed og kærlighed. Motorikken styrkes, når vi er kreative med at male, klistre, bage eller ved at være med i vores aktiviteter som gymnastik, svømning og legestue. Jeg gør meget ud af et godt forældresamarbejde ved at være glad, positiv, åben og ærlig. Jeg er ansat i fleksjob, hvilket betyder at jeg kun har 3 børn indskrevet ... det giver ekstra tid og ro til det enkelte barn. Min åbningstid er kortere kl. 7.30-16.00 fredag 7.30-14.30 ... er der brug for længere åbningstid en enkelt dag, finder vi ud af det.

Signe
Signe

Pædagog

Sigrid Date Mogensen
Sigrid Date Mogensen

Pædagog

Sofie Foli Mix
Sofie Foli Mix

Pædagog

Stine Jensen
Stine Jensen

Pædagog

Sussanne Skjold Kaxe
Sussanne Skjold Kaxe

Dagplejer

Rødbyhavn Syd - Jeg er årgang 1978. Gift med Mads. Mor til Line på 18, Julie på 15 og Noah på 13. Jeg bor i hus med stor have. Jeg er en glad og kreativ pige med begge ben på jorden. Jeg vægter motorik, trygge rammer, natur og kreativitet højt. De daglige aktiviteter er tilpasset hvert enkelt barn. Vi får sund og nærende kost, som er i overensstemmelse med vores kostpolitik. Vi følger de årlige traditioner, som f.eks jul og påske. Vi går i kirke ca 4 gange om året. Og vi går til gymnastik 1 gang om ugen i vinterhalvåret. Og nyder ellers godt at vores skønne natur og strand samt havneområde.

Tine Fodor
Tine Fodor

Pædagog

Tine Jensen
Tine Jensen

Pædagog