BørneIntra v2.19.1

Østofte Landsbyordning

Østofte Gade 42B4951 Nørreballe

Tlf.: 54789026

Personale info: Østofte Landsbyordning
(Joan) Nete Hansen
(Joan) Nete Hansen

Leder

Berit Kirsten Nielsen
Berit Kirsten Nielsen

Pædagogmedhjælper

Ansat i Møllebakken, siden 1996. Elsker at arbejde med børn fordi dagene aldrig er ens. Glad, venlig, positiv, kreativ og maser af gå på mod.

Bianca Dunk Johansson
Bianca Dunk Johansson

Dagplejer

Nørreballe - Jeg hedder Bianca og er gift med Jesper, og sammen har vi to dejlige piger på 9 og 11 år. Vi bor i et stort hus med en dejlig lukket have. Huset er 100% røgfrit. Jeg har været dagplejer siden februar 2012. I mit arbejde som dagplejer lægger jeg vægt på: * Give det enkelte barn trygge, kærlige og faste rammer * Få et godt samarbejde med forældrene, så de føler sig trygge * Børnene kommer ud stort set hver dag, så de kan få stimuleret deres sanser og motorik * Børnene får en sund og varieret kost

Birgit Andersen
Birgit Andersen

Dagplejer

Bandholm - Jeg er en årgang 62, gift, har 3 udeboende børn, desuden en hund. I min dagpleje er vi meget glade for at komme ud i naturen hver dag, vi elsker at bruge kroppen både til at danse med, men også udenfor. Jeg synger med børnene hver dag, og læser historier.

Jannie Ytting Gregersen
Jannie Ytting Gregersen

Pædagog

Lene Dunk Rasmussen
Lene Dunk Rasmussen

Dagplejer

Tlf.: 40779026 (M)

Østofte - Jeg er født i 1960 og gift med Per, sammen har vi har 2 voksne sønner - 4 skønne børnebørn og en hund, der hedder Emma. Jeg blev ansat som dagplejer i 1992. Hjemmet er røgfrit. I mit arbejde som dagplejer lægger jeg vægt på: - at give børnene kærlighed - omsorg og pleje - at være nærværende, social og aktiv - at styrke børnenes motoriske evner og ligeledes deres sproglige udvikling - at være kreativ (male, klistre, bage m.m.) Vi er i naturen hver dag, hvor børnene får styrket deres deres sanser og motorik. Børnene får en sund og varieret kost.

Merete Pia Steen Frederiksen
Merete Pia Steen Frederiksen

Dagplejer

Bandholm - Jeg hedder Merete. Er fra 1975, jeg bor i Bandholm med min mand og med vores to piger Rikke og Rebecca. Vi har to hunde og en stor voliere i haven med undulater. Jeg har været dagplejer siden 2007. I haven dyrker vi selv frugt og grønt. Jeg synes, det er vigtigt at børnene kommer ud hver dag, hvor jeg benytter mig af den skønne natur (skov, strand og havn). Jeg tager i legestuen en gang om ugen, og om sommeren går vi på den store legeplads en gang om ugen. I vinterhalvåret går vi i den store hal og leger/synger og har motorik.

Rikke Rasmussen
Rikke Rasmussen

Tilsyndspædagog

Tanja Stubkjær Due
Tanja Stubkjær Due

Tlf.: 54789026 (A)

Uddannet i 2007. Jeg er smilende, positiv, imødekommende og holder meget af at arbejde med børn, da det er et givtigt, spændende og afvekslende job! Vægter særligt børns sproglige kompetencer, og at følge barnets spor.

Tine Møller Huusom
Tine Møller Huusom

Pædagog

Jeg har været pædagog siden 2010 og har derefter taget en diplomuddannelse som sprogvejleder. Jeg lægger i mit pædagogiske arbejde stor vægt på relationen mellem barnet og mig, og mener at alle børn skal mødes som det individ de er. Det skal være trygt og rart at gå i børnehave, så børnene har størst mulig lyst til at lege og lære.

Tobias Baron
Tobias Baron