BørneIntra v2.19

VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN RIDDERSBORG

Skiftende billeder

Børnehaven Riddersborg er beliggende i nærheden af Nakskov fjord, og boligområdet Søhusene.

 

Hos os kan vi tilbyde, vuggestue, 2 børnehavegrupper som på skift, i løbet af dagen, er udegruppe og indegruppe, samt vores Integrerede gruppe, hvor vi tilbyder specialpædagogisk indsats. Der er tilknyttet 4 dagplejere, som i det daglige arbejder med samme pædagogisk praksis som i børnehaven.

 

Vi har den skønneste naturlige legeplads med frugttræer, kæmpe stor græsplæne og masser at buske og træer, som der kan klatres i, gemme sig bag, være opdagelsesrejsende i , udforske med kammeraterne og de voksne. I det hele taget til at få fantasien til at blomstre. Hele vores udeområde indgår som en naturlig del i vores læringsmiljø og pædagogisk praksis.

 

Hele året tilrettelægger vi den pædagogiske praksis udfra De styrkede pædagogiske læreplaner.

 • Alsidig personlig udvikling
 • Kommunikation og sprog
 • Krop, sanser og bevægelse
 • Kultur, æstestik og fællesskab
 • Natur, udeliv og sience
 • Social udvikling

 

Vi lægger vægt på, at alle vores børn kan blive en del af fællesskabet, hvor de mødes anerkendende af voksne og børn, og med øje for at det enkelte barns spor følges, så det mærker sig selv som UNIK.

 

 

 

Seneste nyhed...

Nye kommunikationsplatform Aula

Kære forældre

 

Pr. 1. august 2019 lukker Forældreintra og erstattes af den nye kommunikationsplatform Aula. Vi håber, at alle bliver glade for den nye platform, som i sin opbygning ligner det du kender fra sociale medier som f.eks. Facebook. Planen er at al kommunikation mellem skole og hjem fremover vil foregå i Aula og det er derfor vigtigt at du som forælder har adgang.

 

For at logge ind i Aula skal du have et uni-login. Hvis du ikke har et uni-login i forvejen, skal du derfor gå til dette link: lolland.inst.dk og følge vedhæftede vejledning. Dette skal du gøre inden 1.april 2019, så du er klar til at logge på Aula efter sommerferien.

 

Har du lyst til at se en video af hvordan Aula kommer til at se ud eller læse mere om Aula, så gå til www.aulainfo.dk.

 

Venlig hilsen

Opslagstavle...

 •  

  Kære forældre

  Vi vil gerne have at børnene kommer senest kl. 9.15, da vi starter vores aktiviteter på dette tidspunkt. 🏃🚶🏻🏃🚶🏻

  07-05-2018