BørneIntra v2.18

Velkommen til Børnehuset Vandloppen

Skiftende billeder

Børnehuset Vandloppen er et dagtilbud tilhørende distrikt Øst i Lolland Kommune. Vi består af en dagpleje, en børnehavesatellit - afdeling Kongeleddet i Rødbyhavn og en børnehavedel i Rødby - afdeling Vandloppen.

I dagplejen er der 19 dagplejere fordelt med tre i Brandstrup, fem i Rødbyhavn og 11 i Rødby. I dagplejen er der ca. 75 børn tilknyttet.

I afdeling Kongeleddet er der fem medarbejdere og ca. 30 børn. Vores bygning rummer tre stuer og et fællesrum. Vi benytter primært de to stuer med ca. 15 børn på hver stue; Blæksprutterne og Krudtuglerne. Den tredje stue benyttes af dagplejen til legestue.

Udenomsarealerne består af to store legepladser, som går hele vejen rundt om huset.

Både ude og inde er der masser af plads at boltre sig på.

Huset er beliggende lige overfor boligkomplekset Kongeleddet og tæt på skov område med sti systemer. Derudover har vi Rema, som nabo. Der er busstoppested lige uden for huset. Den benytter vi bl.a. når vi tager til Rødby for at komme i svømmehallen eller på besøg i SFO.

 

Vandloppen er en børnehave med en gennemsnitlig normering på 65 børn fordelt på tre stuer; Krabberne med de yngste børn, Muslingerne med den mellemste årgang og Rejerne med de ældste børn. Vi er 12 fastansatte medarbejdere.

Huset er indrettet med et stort fællesrum, som er husets midte og køkken. Rummet fungerer ofte som et centralt punkt ved forskellige arrangementer f.eks. jule- og høstfest og fastelavn.

Alle rum er store og lyse, gaderober og toiletforhold er gode.

Vi har en mindre, men hyggelig legeplads foran huset og en dejlig stor naturlegeplads med mange muligheder, bagved huset.

Huset er beliggende tæt ved Rødby Skole, vi har direkte adgang til sportshallen og kun få skridt til svømmehallen. Vi er også meget centralt placeret i forhold til indkøbsmuligheder, bus og forskellige gåture i nærområdet og har åbne marker og grønne arealer omkring os.

 

Er du blevet inspireret og nysgerrig og vil vide mere, så er du velkommen til at kontakte os.

Børnehuset Vandloppen, Byskolevej 8, 4970 Rødby, Tlf. 54 60 13 17, mail: vandloppen@lolland.dk

Børnehuset Kongeleddet, Kongeleddet 50, 4970 Rødby, Tlf. 54 60 53 24, mail: kongeleddet@lolland.dk