BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Børnehuset Vandloppen

Skiftende billeder

Børnehuset Vandloppen er et dagtilbud tilhørende distrikt Øst i Lolland Kommune. Vi består af en dagpleje, en børnehavesatellit - afdeling Solstrålen i Rødbyhavn og en vuggestue og børnehavedel i Rødby - afdeling Vandloppen.

Vores dagligdag tager afsæt i at skabe legende lærende samspil, glæde og trivsel for alle børn.

Fra d. 1. januar 2019 har vi madordning, således at alle børn får sundt frokostmåltid hos os hver dag.

I dagplejen er der 14 dagplejere fordelt med to i Brandstrup, tre i Rødbyhavn og 9 i Rødby. I dagplejen er der ca. 56 børn tilknyttet.

I afdeling Solstrålen er der fire medarbejdere og ca. 30 børn. Børnene er fordelt i tre primærgrupper med hver deres faste primærpædagog.

Vores bygning rummer tre stuer og et fællesrum. Vi benytter primært de to stuer og fællesrummet. Den tredje stue benyttes af dagplejen til legestue.

Udenomsarealerne består af to store legepladser, som går hele vejen rundt om huset.

Både ude og inde er der masser af plads at boltre sig på.

Huset er beliggende lige overfor boligkomplekset Kongeleddet og tæt på skov område med sti systemer. Derudover har vi Rema, som nabo. Der er busstoppested lige uden for huset. Den benytter vi bl.a. når vi tager til Rødby for at komme i svømmehallen eller på besøg i SFO.

 

Vandloppen har en vuggestue med 12 børn og en børnehave med en gennemsnitlig normering på 65 børn fordelt på tre stuer; Søstjerner, Tanglopper og Vandmænd. Vi har desuden primærgrupper med hver en fast primærpædagog.

Huset er indrettet med et stort fællesrum, som er husets midte og køkken. Rummet fungerer ofte som et centralt punkt ved forskellige arrangementer f.eks. jule- og høstfest og fastelavn.

Alle rum er store og lyse, gaderober og toiletforhold er gode.

Vi har en mindre, men hyggelig legeplads foran huset og en dejlig stor naturlegeplads med mange muligheder, bagved huset.

Huset er beliggende tæt ved Rødby Skole, vi har direkte adgang til sportshallen og kun få skridt til svømmehallen. Vi er også meget centralt placeret i forhold til indkøbsmuligheder, bus og forskellige gåture i nærområdet og har åbne marker og grønne arealer omkring os.

 

Er du blevet inspireret og nysgerrig og vil vide mere, så er du velkommen til at kontakte os.

Børnehuset Vandloppen, Byskolevej 8, 4970 Rødby, Tlf. 54 60 13 17, mail: vandloppen@lolland.dk

Afdeling Solstrålen, Kongeleddet 50, 4970 Rødby, Tlf. 54 60 53 24, mail: kongeleddet@lolland.dk