BørneIntra v2.19

Børnehaven Tryllefløjten

Skiftende billeder

Børnehaven Tryllefløjten er beliggende i stationsbyen Søllested, mellem Nakskov og Maribo i smukke naturskønne områder. Vi er de bedste til at give dit barn oplevelser indenfor drama, kunst, kulturhistorie og musik. Dit barn vil i fællesskab med andre børn udvikle sig, guided af begejstrede "legesyge" pædagoger med solide faglige kompetencer. Med det fokus vil dit barn netop opleve hver dag, at blive set og hørt.  I  børnehaven er børnene aldersopdelte i 3 grupper - fløjterne 2 - 3 år, violinerne 4-5 år og contrabasserne 5-6 årige. Der er ialt ca 55 børn. Kom og besøg os til enhver tid, vi har altid kaffe på kanden.

De 13 dagplejere i området er lagt sammen med børnehaven. Børnetallet er i gennemsnit 52 børn for dagplejen (0-2år). Dagplejen samarbejder i tre legestuegrupper, dvs dagplejerne mødes 1 gang om ugen i legestuen. 

Dagpleje og børnehave tilrettelægger pædagogisk praksis i et fælles årshjul, hvor aktivitetstemaerne er natur, kulturelle udtryksformer og krop og bevægelse.

Se velkomstfoldere og pædagogisk profil under vigtige dokumenter.

Fælles værdier for dagplejen og Tryllefløjten er:

  •  respekt, omsorg, tolerance, glæde, fællesskab og tryghed.

 

Overgange har stor bevågenhed, både fra dagpleje til børnehave og fra børnehave til SFO/skole. Når børnene har et skift, er de kendte med det nye, både de fysiske rammer og deres nye pædagoger/lærere.

Der er et tæt samarbejde fra dagpleje - børnehave - SFO/skole.

soellested.skoleporten.dk og https://soellested.iportalen.dk

 

 

 

 

Seneste nyhed...

Nyhedsbrev for sommeren 2019

I juni vil vi løbende have fokus på cykellege. Vi har modtaget rigtig meget godt materiale fra dansk cykelforbund, som vi vil anvende hen over sommeren. I starten af juni vil vi bruge tid på forberedelse af sommerfest.

Sommerfest - 14. juni, husk tilmelding. Når sommerferien starter er der tur/aktivitet hver tirsdag og torsdag.

Legetøjsdag d. 7. juni :)

Dette er mit sidste nyhedsbrev, idet jeg går på efterløn 21. juni. Der er endnu ikke ansat en efterfølger, men Mette (Horslunde) og Lene (Dannemare), som har et tilsvarende job som jeg, vil varetage ledelsen indtil, der er ansat en efterfølger.

I den anledning afholder jeg en afskedsreception torsdag d. 21. juni kl. 15.00-17.00, hvor I er meget velkomne til at komme forbi.

Tak for godt samarbejde og held og lykke med jeres dejlige børn fremover.

Mange hilsner Pia

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag