BørneIntra v2.19

Velkommen til Dagtilbud i Holeby

Dagplejen, Myretuen, Skovbørnehaven og SFO 1 & 2

Skiftende billeder

Vi vil hermed byde dig og din familie velkommen i Holeby.

 

Vi kan i Dagtilbud tilbyde dagpleje for de mindste, børnehaven Myretuen, Skovbørnehaven Søholt og SFO + SFO2. Et unikt tilbud til børn.

 

Når jeres barn starter i dagplejen vil I blive budt inden for i et privat hjem, som er godkendt og indrettet til at dagplejeren kan være sammen med børnene i gode og trygge hjemlige omgivelser. Velkomstfolder dagplejen

 

I børnehaven Myretuen prioriterer vi udelivet højt. Vi har en stor dejlig legeplads med mange muligheder, hvor en stor del af vores aktiviteter foregår.

Børnehaven Myretuen ligger i et stort parkområde med mange tur muligheder.

 

Skovbørnehaven ligger 8 km. fra Myretuen i dejlige omgivelser ved Søholt gods.

Her færdes børnene i den omliggende natur hele dagen og har alle deres aktiviteter udendørs i et tæt miljø, og den lille gruppe giver ejerskab.

 

De kommende skolebørn har lokale på skolen, dette er med til at lette overgangen fra børnehave til skole.

Velkomstfolder Myretuen  Infofolder Myretuen

 

SFO 1 & 2.

SFO danner rammen om en meningsfuld og indholdsrig fritid med udgangspunkt i børnenes behov, interesser og erfaringer.  holeby-skole.skoleporten.dk

 

Med venlig hilsen

Personalet

 

 

 

 

 

Seneste nyhed...

Artikel fra Folketidende d. 31.1.2019

  Billede

SKOVBØRNENE SOM KUNSTMALERE - BØRNENE FRA SKOVBØRNEHAVEN VED SØHOLT VAR ONSDAG EN TUR I HOLEBY FOR AT HÆNGE MALERIER OP. DET HAR DE GJORT I UDSTILLINGSVINDUET TIL ØSTERVEJ 13 - DER, HVER DER TIDLIGERE VAR EJENDOMSMÆGLER. - VI HAR ARBEJDET MED ANSIGTSMASKER OVER ET STYKKE TID, FORTÆLLER LEDEREN AF SKOVBØRNEHAVEN, RAGNA NIELSEN. HVER AF BØRNEHAVENS 30 BØRN HAR MALET TO ANSIGTSMALERIER PÅ TRÆPLADER, DE SELV HAR VÆRET MED TIL AT SAVE UD. EFTER BØRNENE OGSÅ HAR SAT RAMMER PÅ, ER DET ENE KOMMET MED HJEM SOM JULEGAVE, OG DET ANDET HAR MAN SÅ LEDT EFTER ET STED TIL AT UDSTILLE. NU KAN ALLE SE DEM: 20 GANGE 30 CENTIMETER - STÆRKE ANSIGTER I FEDE FARVER. I MELLEMTIDEN ER SKOVBØRNENE PÅ VEJ VIDERE MED DERES ANSIGTSPROJEKT. NU SKAL DER LAVES TOTEMPÆLE. (FOTO: PRIVAT)

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag