BørneIntra v2.17

Skovtrolden

Blæsenborg Allé 10A4930 Maribo

Tlf.: 54 67 74 10

Velkommen til Skovtrolden i Maribo

Skiftende billeder

Skovtrolden er en nybygget institution fra nov. 2010, som ligger i forbindelse med Maribo Skole / Blæsenborgafdelingen. Vi er en del af område Skole- og dagtilbud område Øst, som udover os består af 5 dagtilbud - heraf to beliggende i Maribo.

Skovtrolden er en integreret institution med børn i alderen 0-6 år. Vi er normeret til 72 børnehavebørn og 20 vuggestuebørn, tallet kan dog variere i løbet af året. Børnene er fordelt på 3 børnehavegrupper (Spirerne, Rødderne og Kronen) og 2 vuggestuegrupper (Troldene og Larverne).

Derudover er der en integreret gruppe, der modtager børn med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser.

Endvidere er 6 dagplejere tilknyttet Skovtrolden. Dem kan du læse mere om i personaleoversigten.

Vi ligger i et naturskønt område tæt på skoven og Søndersø. Institutionen har utrolige gode rammer ude som inde. Vi har en stor skøn legeplads med masser af muligheder for fysisk udfoldelse, derudover har vi et stort udeværksted som rummer mange forskellige muligheder for kreative aktiviteter. Indendørs har vi store lyse lokaler, som åbner op for at funktionsopdele institutionen. Vi vægter læringsmiljøet højt og har indrettet vores stuer i små læringsrum bla. med køkken, udklædning og konstruktionslege.

Vi tilbyder vores børn et anerkendende og inkluderende miljø, hvor struktur, guidning og nærværende voksne er nøgleordene. Vi har særligt fokus på børnefællesskaber, gode overgange og inklusion.

I Skovtrolden arbejder vi med Fremtidens dagtilbud, hvor der er stor fokus på udvidet forældresamarbejde, en reflekterende praksis samt målrettet og systematisk planlægning af aktiviteter i små børnegrupper.

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  

  Skovtrolden har i lighed med distriktsskole, Center og SFO på Blæsenborgmatriklen emneuge i denne uge, hvor

  vi arbejder med temaet Astrid Lindgren / Pippi Langstrømpe.

  Som afslutning på emneugen vil der torsdag d. 22. marts kl. 16.00-18.30 være åbent hus alle steder, hvor vi glæder os til at vise alt det, vi har arbejdet med.

   

  Hilsen

  Børn og voksne på Blæsenborgmatriklen

  19-03-2018
 •  

  Fredag d. 23. marts kl. 17-19 afholdes afslutningsfest for de kommende skolebørn og deres forældre.

  Invitation følger !

  24-01-2018